Faillissement Omnik

Dit is een vertaling van de tekst op die voorheen stond op https://www.omnikportal.com/LoginPage.aspx

 

Beste gebruikers,

Aangezien Omnik in de liquidatieprocedure zit en de onderhoudskosten voor servers niet kan betalen, moeten we u helaas meedelen dat dit platform eind april zal worden gesloten. Alle services, inclusief Open API, APP en het doorsturen van gegevens, zijn niet beschikbaar nadat het platform is gesloten. Alle gegevens die op de huidige servers zijn opgeslagen, worden na het afsluiten verwijderd.

Als u de monitoringdienst wilt voortzetten, kunt u overschakelen naar het SOLARMAN-platform op basis van nieuwe servers.

Nu is het merendeel van uw gegevens gemigreerd. Vanwege de grote hoeveelheid gegevens in deze migratie, is de synchronisatie van sommige gegevens nog aan de gang. De migratie van alle gegevens zal in de nabije toekomst worden afgerond. Mocht u dit deel van de gegevens met spoed moeten inzien, neem dan gerust contact met ons op.

SOLARMAN biedt een gratis proefperiode die tot 31-12-2021 loopt voor uw Omnik-apparaten. Gedurende deze periode kunt u alle functies gebruiken.

Als je via E-mail inlogt op het platform, kun je direct met je huidige E-mail en wachtwoord inloggen. Log anders in met een gebruikersnaam.

Bent u een eindgebruiker, log dan in op SOLARMAN Smart (web: https://home.solarmanpv.com).
Bent u een installateur of distributeur, log dan in op SOLARMAN Business (web: https://pro.solarmanpv.com.
Voor SOLARMAN'S APP, zoek deze in Google Play of Apple store. Dit zijn: SOLARMAN Smart (voor eindgebruikers) en SOLARMAN Business (voor installateurs en distributeurs)

SOLARMAN Smart (https://home.solarmanpv.com) is ontworpen voor eindgebruikers. Met een nieuwe visuele ervaring, gebruiksvriendelijke gegevensweergave en beproefde bewakingsfunctie maakt SOLARMAN Smart slim energiebeheer voor iedereen gemakkelijker.

SOLARMAN Business (https://pro.solarmanpv.com) is ontworpen voor installateurs en distributeurs, wat geschikter is voor gedistribueerd systeembeheer. Met uitgebreide en geavanceerde functies zal SOLARMAN Business wereldwijd toonaangevende intelligente O & M-oplossingen bieden voor installateurs en distributeurs.

Excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Neem voor vragen gerust contact met ons op via customerservice@solarmanpv.com.
Voor meer informatie en veel gestelde vragen: https://faqs-omnik.solarmanpv.com
Voor online klantenservice: https://igen.udesk.cn/im_client/

Als u uw gegevens niet naar de nieuwe servers wilt migreren, neem dan contact met ons op om uw account te annuleren.